Kulcsmásolás hírek

Kódkártyás kulcsok másolása

Kulcsmásolónk kiemelten foglalkozik a védett profilú kódkártyás kulcsok másolásával, ill. méretpontos gyártásával is.

Autókulcs-másolás

A Zárbolt & Kulcsmásoló nemcsak épületzár kulcsok másolásában, hanem autókulcsok, motorkulcsok, RFID "kulcsok" és távirányítók másolásában is rendelkezésre áll.

Zárak forgalmazása

Zárboltunk az ország egyik leguniverzálisabban felszerelt raktárkészletével rendelkezik. Ennek köszönhetően nemcsak a lakossági ügyfelek-, hanem az üzemeltetők, karbantartók és más boltok, zárszerelők igényeit is magas színvonalon ki tudjuk elégíteni.

Rólunk mondták

Annak érdekében, hogy minél objektív képet mutathassunk a Zárbolt & Kulcsmásolóról, az alábbiakban megosztjuk ügyfeleink zárszaküzletünkről írt véleményét.

Saját parkolóval rendelkezünk

Akár autóval, akár tömegközlekedéssel is könnyen elérhetők vagyunk.
Nincs belvárosi dugó és parkolási kényelmetlenség.
Várjuk Önt 14. kerületi kulcsmásolónkban!

Elektronikus beléptetők

"...Ha a kulcs nélküli ajtónyitási rendszerek térhódításának okait boncolgatnánk... NE LEGYÜNK NAIVAK! A legfontosabb oka üzleti alapon nyugszik, hiszen felhasználó (potenciális vásárló) bárki lehet. Minden háztartáshoz tartozik legalább egy ajtó..."

Kulcsmásolás

Számtalan kulcsmásolóval lehet találkozni. A "sarki kulcsmásolóktól" kezdve, az "önjelölt koronás multikon" át, a "mindegy a minőség, csak sok legyen" kulcsmásolókig. A kedvenc szlogenünk az egyik konkurens cégtől, amely remekül példázza, hogy miért is érdemes megválasztani, hogy kit is tisztelünk meg a pénzünkkel: "Kulcsmásolók között a legjobb üveges, üvegesek között a legjobb kulcsmásoló." - no comment

Zárrendszerek készítése

Egyedülálló tapasztalattal rendelkezünk különböző kategóriájú zárrendszerek tervezésében, gyártásában és telepítésében. Elsősorban komplex szolgáltatást nyújtunk annak érdekében, hogy elkerülhetők legyenek a felmérési-, tervezési-, gyártási- és telepítési hibákból adódó problémák.